Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Вирджиния

Имот за продажба във Вирджиния

Той граничи Вирджиния на югоизток, Кентъки на югозапад, Охайо на северозапад, Пенсилвания на север и Мериленд на североизток.

Трябва ли да живеете на тихо място? Търсите имот за продажба във Вирджиния? Тогава не можете да вземете информация за неговия пазар на недвижими имоти, но и за неговата география, култура, обичаи и традиции.
Вирджиния е държава в югоизточната част на Съединените щати и се простира от залива Chesapeake до апалачийците с дълъг участък от атлантическото крайбрежие. Това е една от първите тринадесет американски колонии, с исторически паметници като Monticello, прочутата плантация в Шарлотсвил на основателя Отец Томас Джеферсън. Джеймстаун селище и Colonial Williamsburg са живи музеи.

2017 е видял цените на жилищата да се покачват надолу в Северна Вирджиния и прогнозите потвърждават, че пазарът на недвижими имоти във Вирджиния ще запази тази тенденция през 2018 г. Това е пазар, благоприятен за продавача в щата Вирджиния тази година, но в момента ниски лихвени проценти са в същото време добро време за купувачите.

Винаги има и други фактори, които оказват влияние върху пазара на недвижими имоти в дадена област. Купуването на дом винаги е била добра инвестиция, не само за добавяне към вашите активи, а за данъчни облекчения по отношение на данъчното време.

Има няколко фактора, които засягат пазара на недвижими имоти от 2018 г. във Вирджиния и е важно да знаете дали искате да се преместите тук и ако се интересувате от имоти за продажба във Вирджиния.

На пазара на недвижими имоти в Вирджиния вече се увеличава през 2018 г. и изглежда непрекъснато се подобрява в сравнение с 2017 г.

Южна Вирджиния предлага по-ниска средна пазарна цена за жилища. Къщите остават на пазара необичайно за доста дълги периоди, до 55 дни, през последните месеци. Това обаче е спад от 10% в сравнение с предходната година. Този процент може лесно да се промени, тъй като разходите за настаняване намаляват.

Докладът на асоциацията за недвижими имоти във Вирджиния за третото тримесечие показва, че новите купувачи на имоти, продавани във Вирджиния, могат да изпитват затруднения при средните цени на жилищата. Това означава, че е добър пазар за продавачи и хора с пари да инвестират във имоти за продажба във Вирджиния, но няма много за тези, които искат достъпен дом. Независимо от това, продажбите се увеличиха в края на 2017 г., всъщност обемът на пазара от началото на годината се покачи с 8%.

Ако търсите имот за продажба във Вирджиния трябва да знаете кои са най-добрите две места за живеене във Вирджиния.

Вирджиния предлага плажове, планини и много други. Когато дойдете за закупуване на имот за продажба във Вирджиния, има няколко места, които да разгледате по-рано.

Едно от тези места е Вирджиния Бийч.

Район Вирджиния Бийч има средна стойност на имота, която се е увеличила с над 2% през последната година. Очаква се увеличение от 1,5% до 2018 г.

Друго хубаво място да решите да живеете и да търсите имоти за продажба във Вирджиния е Fairfax County.

Миналия юли средната продажна цена на жилище в окръг Феърфакс отбеляза увеличение от 6%. Настоящата средна продажна цена е с 3% по-ниска от тази през юни.

  •  
    Преместване във Вирджиния. Емигранти и живеят във Вирджиния

      Продължавайки да анализираме различните държави, които отиват в съзвездието на прекрасната американска нация, ние със сигурност не бихме могли да се спрем на едно конкретно. На източния бряг, всъщност, съществува уникална по рода си реалност, която да бъде открита. Една от първите тринаде ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 36451

За продажба Подвижна къща, Вирджиния, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

5,567.85BGN
За продажба
Подвижна къща

1.86 m²
Вие знаете, че е 100% възможно КАКВО МОЖЕ ДА КУПИТЕ МОДЕРНА КУХНЯ ЗА КОНТЕЙНЕРИ В АМЕРИКА И ЛИ Е МИНАВА ДА ПОЛУЧИ 7 ДНИ ЗА КУБА? ! ИСПАНСКИТЕ ЧИТА...
Cod. 11645

За продажба Вила, Вирджиния, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

3,520,440.00BGN
За продажба
Вила

610 m²
Целият имот "
UNAVAILABLE
Cod. 11091

За продажба Други (търговски обекти), Вирджиния, Richmond, Richmond, Horn Habor area

822,185.80BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

5 m²
Waterfront, къща
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB